Voorjaarsabonnement

Wil jij deze lente in het teken te zetten van jouw persoonlijke welzijn en groei? Dan is het voorjaarsabonnement misschien iets voor jou.

3 individuele coachingswandelingen

Samen gaan we in de lentemaanden wandelen in de natuur in de omgeving van Den Haag. Tijdens de coachingsessies reflecteer jij op levensvragen die voor jou op dit moment actueel zijn.

Als inspiratiebron gebruiken we de schoonheid van de natuur en de symboliek van het seizoen. Zo krijg je aan de hand van gesprekken over de omgeving meer inzicht in je wensen en behoeften van dit moment. De rust van de natuur geeft je gelegenheid echt te ervaren wat er nu bij jou leeft, zodat je dit seizoen beter kunt varen op jouw innerlijke kompas. 

Bonus: toegang tot online oefeningen en tips

Als bonus krijg je toegang tot oefeningen en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. De oefeningen gaan elke maand over een ander thema dat verbonden is met de lente. Je krijgt hiervoor toegang tot het online courses platform van MDR Happy by Nature. Met de oefeningen kun je voortbouwen op wat in de coachingsessies aan bod komt.

Periode

De lente loopt officieel van 21 maart tot 20 juni. In onderling overleg plannen we de coachingsessies in deze periode in.

Met het voorjaarsabonnement kun je dit seizoen drie keer een moment van natuurbeleving inplannen gericht op jouw persoonlijke welzijn en groei. Bijvoorbeeld 1x per maand.

Locatie

De coachingsessies vinden plaats in de natuur in de omgeving van Den Haag. Jij kiest of je meerdere sessies op dezelfde locatie wilt, of elke sessie op een andere locatie.

Tot de mogelijkheden behoren o.a. Clingendael, het Haagse Bos, het Westduinpark, Meijendel, de Scheveningse Bosjes, het Zuiderstrand en de bosrijke omgeving van Wassenaar.

Prijs

Eén outdoor life coaching sessie kost per sessie voor particulieren normaal gesproken €95,- inclusief BTW. Met het voorjaarsabonnement krijg je €50 korting. Voor 3 coachingsessies betaal je dus geen €285,- maar €235,-.

Ik hoop hiermee mogelijk te maken dat jij jezelf dit abonnement cadeau kunt doen.

Geldigheid

Deze aanbieding is geldig tot en met 15 april 2022.

De coachingsessies van het abonnement kunnen wel na deze datum plaatsvinden.

Na 15 april kun je uiteraard wel nog steeds losse outdoor life coachingsessies in het voorjaar boeken.