Samenwerken

Graag werk ik samen met andere coaches en trainers, collega’s bij de Rijksoverheid, en andere organisaties en ondernemers. Ik geloof in de kracht van collectieve actie en dat we van iedereen iets kunnen leren. Samen kunnen we positieve verandering teweeg brengen.

Samen staan we sterker!

Zoek je een partner voor het organiseren van een (groeps)training, retraite of ander project? Laten we bespreken wat ik voor je kan betekenen. Ook voor intervisie mag je mij benaderen.


Is deze droom ook jouw ambitie?

Activiteiten

Ik ben op zoek naar gepassioneerde, energieke, creatieve en daadkrachtige partners om samen te werken aan de volgende activiteiten:

  • Outdoor groepstrainingen in natuurgebieden Nederland
  • Workshops en seminars over geluk en zingeving
  • Retraites van één of meerdere dagen in Nederland gericht op mindfulness, vitaliteit, beweging en verbinding met jezelf en de natuur
  • Groepsreizen naar het buitenland gericht op outdoor activiteiten (wandelen, klimmen, fietsen, ect.) in combinatie met persoonlijke ontwikkeling

Heb jij interesse om samen nieuwe activiteiten op te zetten? Of heb je versterking nodig bij reeds lopende projecten?

Laten we onze krachten bundelen op weg naar ons gezamenlijke doel: een gelukkig, zelfbewust en betekenisvol bestaan in verbinding met elkaar en onze omgeving.


Laten we het samen waarmaken!


Meer weten?