Reviews

Waarom kiezen voor outdoor life coaching met MDR Happy by Nature?

Lees wat klanten zeggen in onderstaande recencies. Kijk ook eens naar mijn aanbevelingen op LinkedIn en reviews op Facebook.


Klantervaringen


Thema’s: Doelen halen, gezonde leefstijl, nieuwe gewoontes aanleren

“Marjolein is to the point, daadkrachtig en efficiënt. Ze heeft duidelijke en heldere tips.”

Barbara

“Marjolein werd mij aangeraden door een goede vriendin. Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn en dat is echt een groot pluspunt van outdoor life coaching. Wel was ik bang dat coaching zweverig zou zijn, dat je eindeloos zou praten, of dat van je gevraagd zou worden om na te denken over dingen die je niet interessant vind. Geen van deze drie is uitgekomen. Elke sessie bespraken we iets wat ik moeilijk vind, zoals bepaalde keuzedilemma’s, hoe je met een lastige situatie moet omgaan, of hoe je grote doelen kan bereiken. Marjolein is to the point, daadkrachtig en efficiënt. Ze heeft duidelijke en heldere tips. Heerlijk kort en krachtig. En makkelijk om te doen wat eerst zo moeilijk leek. Achteraf gezien kinderlijk eenvoudig, dat maakt het zo mooi.” 

Barbara (januari – maart 2020)


Thema’s: Loopbaan, grenzen bewaken, nee zeggen

“Marjolein is een gepassioneerde coach die zonder oordeel je de weg helpt te vinden.”

Anoniem

“Marjolein heeft mij op doortastende wijze tot verschillende nieuwe inzichten gebracht, ondanks dat ik al verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling en coaching heb ervaren. Doordat de coaching buiten plaatsvindt is er ruimte voor oefeningen waarbij je je lichaam gebruikt, waardoor je de inzichten ervaart in plaats van dat het bij theorie blijft. Het heeft mij gesterkt in het handelen naar de opgedane inzichten. Marjolein is een gepassioneerde coach die zonder oordeel je de weg helpt te vinden.” 

Anoniem (februari 2020)


Themes: Achieving goals, career coaching, building habits

“I am really happy I took on this opportunity as it brings me so much more clarity and the means to deal with everyday situations. I cannot recommend her enough!”

Zuzana

“I have been doing my sessions with Marjolein for a month now and it’s amazing. Not only is she an incredibly nice and helpful person, she also makes you go outside (no matter the weather!) and gets you to reconnect with nature. Her sessions are interesting and innovative and I always look forward to what she has up her sleeve for the next one. She also adapts the sessions to any problems you might have at the moment, making it all that easier to deal with them. Only after 4 sessions, I have developed new habits, a more positive outlook and I am slowly changing my perspective towards both personal issues and achievements. I am really happy I took on this opportunity as it brings me so much more clarity and the means to deal with everyday situations. I cannot recommend her enough!”

Zuzana (januari – maart 2020)


Thema’s: Loopbaan, burn-out, grenzen bewaken, energiemanagement

“De sessies hebben mij geholpen om mijn grenzen te herkennen en te bewaken, mijn energie te doseren en bewust te worden van mijn eigen innerlijke kompas, en vanuit daar te handelen.”

Anoniem

“Ik kwam bij Marjolein omdat ik burn-out had, en vragen stelde bij mijn loopbaan. Daarnaast was ik op zoek naar een coach die gezichtspunten uit de Oosterse filosofie kon combineren met de eisen die mijn werk en opleidingsniveau aan mij stelt, en die ik aan mijzelf stel. Marjolein combineert deze eigenschappen, en heeft daarbij ook nog eens een kant als sporter, die ik erg waardeer. De vragen die ik had – hoe ga ik om met het herkennen en bewaken van mijn grenzen, welke keuze in mijn loopbaan maken mij gelukkig? – verkenden we buiten in het Haagse bos. Aan de hand van de elementen in de natuur en oefeningen in meditatie en visualisatie bracht Marjolein patronen in zicht, en gaf oefeningen om de vraagstukken een invulling te geven vanuit mijn eigen behoeften. De sessies hebben mij geholpen om mijn grenzen te herkennen en te bewaken, mijn energie te doseren en bewust te worden van mijn eigen innerlijke kompas, en vanuit daar te handelen.”

Anoniem (december 2019)


Thema’s: Loopbaan, sollicitatievoorbereiding, talenten, zelfvertrouwen

“Die Marjolein is echt een aanrader!”

Emma

“Ik was verhuisd van Amsterdam naar Den Haag, had een kind gekregen en werkte nog in Amsterdam. Niet heel handig, dus ik zocht naar een baan in Den Haag. Ik vond een vacature waarvan ik dacht: dit is mij op het lijf geschreven! Ondanks dat ik niet de juiste papieren had, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een brief te schrijven Tot mijn grote verbazing werd ik uitgenodigd op gesprek. In de voorbereiding op het gesprek raadpleegde ik Marjolein: een gouden greep. Omdat het jaren geleden was dat ik een sollicitatiegesprek had gevoerd wist ik niet zo goed hoe ik dit moest aanpakken. Al pratende kwamen we onder andere tot kernkwaliteiten en wapenfeiten die Marjolein uit mijn onsamenhangende gedachten wist te destilleren. Voorzien van een gestructureerd verhaal en daardoor ook wat zelfvertrouwen ging ik vol goede moed de sollicitatieprocedure in. Ik kreeg uiteindelijk de baan, en liet daarmee 100 anderen achter me…”

Emma (oktober 2019)


Laat jouw review achter!

Heb je één of meerdere coachingsessies bij mij gehad? Ben je tevreden en wil je andere mensen over jouw ervaringen vertellen?

Stuur jouw recensie via onderstaand formulier of naar marjolein@mdrhappybynature.nl.

Laat ook een review achter op Facebook en geef mij een aanbeveling op LinkedIn.

Dank je wel!


Meer weten?