Retraites

MDR Happy by Nature nodigt je uit om mee te gaan naar de mooiste plekken om verbinding te maken met jezelf en de natuur. Je kunt bij MDR Happy by Nature terecht voor retraites waarin natuurbeleving, outdoor activiteiten en creativiteit gecombineerd worden met ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en reflectie.

Laat je inspireren door de schoonheid van de natuur, terwijl jij je bezint op wat een gelukkig, gezond en betekenisvol leven voor jou betekent.


4 Seasons Retreats

Als we in harmonie leven met de natuur en het ritme van de seizoenen, leven we ook meer in harmonie met onszelf. Elk seizoen is anders en vraagt ​​om een ​​andere soort zelfzorg om je lichaam en geest optimaal te ondersteunen.

Vier keer per jaar organiseert 4 Seasons Retreats dagretraites die volledig in het teken staan van jouw welzijn in elk van de seizoenen. De eerstvolgende retraite is de Summer Day Retreat op 25 juli 2021 op de Moon’s Farm in Noordwijk. Het programma is in het Engels.

Zie hieronder meer informatie en een link naar de website van 4 Seasons Retreats.

Summer Day Retreat

Let it go

Looking for a moment of self-care this summer? Treat yourself to a 1-day mini-vacation dedicated to you well-being and growth this season.

Join us for a day filled with yoga, mindful walking in nature, outdoor coaching, music and time for reflection and mellowing down in the sun. Enjoy a day of self-care and return home invigorated.

4 Seasons Retreat is een samenwerking tussen Marjolein van MDR Happy by Nature en SOL – Yoga with Melanie. Met hun verschillende expertises en specialismen bieden zij een holistisch programma vol bewegingspraktijken, voedingsleer, outdoor life coaching, mindfulness en inspiratie uit de natuur.

Lees hier meer over het aanbod.


Zomerretraite in Le Bourg d’Oisans

Deze foto nam ik tijdens een wandeling vlakbij Saint Christophe, in het Parc des Ecrins.

Gelegen in de Franse Alpen en in het hart van het nationale natuurgebied Le Parc des Ecrins, is Le Bourg d’Oisans de perfecte plek om tot rust en in beweging te komen in de natuur.

Tijdens deze retraite is er is volop gelegenheid om te wandelen, te klimmen, of hard te lopen. En om lekker in de tuin te lezen, te schrijven of te schilderen. Of om gewoon in de hangmat te luieren en je gedachten te laten gaan, terwijl je geniet van een 360-graden uitzicht op de bergen. ’s Morgens en ’s avonds kun je meedoen met yoga en meditatie.

Daarnaast zijn er verschillende sessies gericht op levenskunst en persoonlijke ontwikkeling. Deze zullen ingaan op wat de wetenschap zegt over geluk en welzijn en hoe je dit in de praktijk in jouw leven kunt integreren. Doordat je er even tussenuit bent in een prachtige omgeving, heb je tijd en ruimte om na te denken over jouw dromen en doelen en hoe je die wilt gaan bereiken.

Naast deze groepsactiviteiten, heb je gelegenheid om een individueel coachingsgesprek met mij te hebben als je behoefte hebt om je ideeën samen nader te onderzoeken.

Ga mee voor een week vol reflectie, creativiteit en outdoor activiteiten.

Blijf op de hoogte!

Om voldoende rust, ruimte en persoonlijke aandacht te garanderen, is er een beperkt aantal plaatsen. Wil je op de hoogte gebracht worden als deze retraite wordt aangeboden? Vul hieronder je gegevens in. Dan ontvang je van als eerste een vooraankondiging.


Even een weekje weg in de bergen?

Via MDR Happy by Nature kun je een ruim en comfortable châlet in Le Bourg d’Oisans huren op een rustige locatie met prachtig uitzicht!

Zoek je een prachtige locatie om te genieten van de bergen? Boek hier je eigen retraite!

In de zomer is dit de perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen door de bergen met prachtige uitzichten, meren en bergstroompjes en alpenweides vol bloemen. Of om in de tuin te ontspannen in het bubbelbad of te lezen in de hangmat onder de berkenbomen.

In de buurt kun je ook diverse sportieve activiteiten beoefenen: klimmen, via ferrata, canyoning, mountainbiken, paardrijden, raften, kanoën, paragliden of yoga, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

In de winter is het de ideale plek voor wintersport. In mum van tijd ben je op de pistes. Vanuit het huis en de tuin kijk je uit op L’Alpe d’Huez, één van de zonnigste skigebieden van Frankrijk. Is er een jaar minder sneeuw? Dan rijd je naar het vlakbij gelegen Les Deux Alpes, waar je op de gletsjer van sneeuw verzekerd bent.

Of blijf lekker thuis voor de warme houtkachel of om in de tuin te genieten van een winterzonnetje terwijl je uitkijkt over de besneeuwde toppen.

Klik hier voor meer informatie over deze locatie.

Boek jouw verblijf met korting

Via MDR Happy by Nature kun je korting krijgen op je verblijf. De hoogte van de korting is afhankelijk van de periode van het jaar waarin jij jouw verblijf wil boeken. Meer weten? Neem contact op.


Binnenkort…

MDR Happy by Nature gaat de volgende retraites aanbieden:

  • Retraites van één of meerdere dagen in Nederland, gericht op mindfulness, vitaliteit, beweging en verbinding met jezelf en de natuur.

  • Retraites van een midweek of langer in het buitenland, gericht op persoonlijke ontwikkeling aan de hand van outdoor activiteiten – zoals wandelen, hardlopen, raften of klimmen – creativiteit, mindfulness & natuurbeleving.

“Mijn ambitie voor de toekomst is om mensen mee te nemen naar de mooiste natuurgebieden op de wereld. Plekken die uitnodigen te reflecteren op het leven, wat het betekent en vraagt om gelukkig te zijn en hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn.”

Marjolein
Interesse in retraites?

Meld je aan om als eerste op de hoogte gebracht te worden van het nieuwe aanbod.


Samenwerking

Graag kom ik ook in contact met mensen die interesse hebben om samen retraites en actieve reizen gericht op natuur, outdoor activiteiten en persoonlijke ontwikkeling te organiseren. Lees meer.


Nu al de natuur in?

Maak een afspraak voor outdoor life coaching.

Meer weten?