Herfstabonnement

Wil jij deze herfst in het teken te zetten van jouw persoonlijke welzijn en groei? 

Dan is het herfstabonnement misschien iets voor jou.

3 individuele coachingswandelingen

Samen gaan we in de herfstmaanden wandelen in mooie kleurrijke herfstbossen in de omgeving van Den Haag. Tijdens de coachingsessies reflecteer jij op levensvragen die voor jou op dit moment actueel zijn.

Als inspiratiebron gebruiken we de schoonheid van de natuur en de symboliek van het seizoen. Zo krijg je aan de hand van gesprekken over de omgeving meer inzicht in je wensen en behoeften van dit moment. De rust van de natuur geeft je gelegenheid echt te ervaren wat er nu bij jou leeft, zodat je dit seizoen beter kunt varen op jouw innerlijke kompas. 

Bonus: 3 reflectieoefeningen

Als bonus krijg je drie reflectieoefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt. De oefeningen gaan elke maand over een ander thema dat verbonden is met de herfst. Je krijgt deze per mail toegestuurd. Met de oefeningen kun je voortbouwen op wat in de coachingsessies aan bod komt.

Periode

De herfst loopt officieel van 21 september tot 20 december. In onderling overleg plannen we de coachingsessies in deze periode in.

Met het herfstabonnement kun je dit seizoen drie keer een moment van natuurbeleving inplannen gericht op jouw persoonlijke welzijn en groei. Bijvoorbeeld 1x per maand.

Locatie

De coachingsessies vinden plaats in de bossen in de omgeving van Den Haag. Jij kiest of je meerdere sessies op dezelfde locatie wilt, of elke sessie op een andere locatie.

Tot de mogelijkheden behoren o.a. Clingendael, het Haagse Bos, het Westduinpark, Meijendel, en de bosrijke omgeving van Wassenaar.

Prijs

Een outdoor life coaching sessie kost voor particulieren normaal gesproken €95,- inclusief BTW. Met het herfstabonnement krijg je €50 korting. Voor 3 coachingsessies betaal je dus geen €285,- maar €235,-.

Ik hoop hiermee mogelijk te maken dat jij jezelf dit abonnement cadeau kunt doen.

Geldigheid

Deze aanbieding is geldig tot en met 15 oktober 2021.

Na deze periode kun je uiteraard wel nog steeds losse outdoor life coachingsessies boeken.