Goede doelen

Outdoor life coaching is bijzonder, omdat je kan genieten van de natuur terwijl je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. De natuur zie ik als een geschenk waar we zuinig mee om moeten gaan. Geïnspireerd door One Percent for the Planet, schenk ik daarom standaard 1% van de inkomsten van MDR Happy by Nature aan verschillende initiatieven gericht op natuurbehoud.

1% donatie

Kiezen voor coaching bij MDR Happy by Nature betekent bijdragen aan de natuur. 1% van de inkomsten van MDR Happy by Nature wordt standaard gedoneerd aan groene goede doelen.

Lokaal

Het beschermen, onderhouden en ontwikkelen van lokale natuurgebieden is van cruciaal belang voor outdoor life coaching. Daarom steun ik het Zuid Hollands Landschap.

Wereldwijd

Wereldwijd staat de natuur onder druk. Omdat ik het belangrijk vind om te voorkomen dat natuur en biodiversiteit verdwijnen, steun ik het Wereld Natuur Fonds.


Zuid-Hollands Landschap

De provincie Zuid-Holland heeft maar 6% beschermde natuur. In andere provincies is dat gemiddeld twee keer zoveel. Zuid-Hollands Landschap streeft naar 10% beschermde natuur in de provincie.

Zuid Hollands Landschap helpt de natuur te beschermen in de drukste provincie van het land.

Zuid-Hollands Landschap stelt lokale natuur veilig door gebieden aan te kopen, natuur en erfgoed te onderhouden, nieuwe natuurgebieden te ontwikkelen en wil natuur voor iedereen toegankelijk te maken. 

Ik steun Zuid-Hollands Landschap, omdat ik achter de missie sta om mensen te laten ervaren hoe fijn en gezond het is om de natuur in te gaan. 

Marjolein

Wereld Natuur Fonds

Tijdens mijn reizen in het buitenland heb ik met eigen ogen gezien hoe menselijk ingrijpen de natuur verstoort, hoe erg de mens de natuur op sommige plekken vervuild heeft en hoe we onze natuurlijke hulpbronnen sneller uitputten dan de aarde deze kan vervangen. 

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) werkt aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur.

De mens kan echter ook in harmonie met de natuur leven en bijdragen aan natuurbehoud en herstel. Het behoud van natuur en biodiversiteit is voor ons eigen voortbestaan van cruciaal belang. De mens is immers een integraal en onlosmakelijk onderdeel van de natuur.

Ik steun het WNF, omdat ik de visie deel dat wij moeten investeren in een veerkrachtige natuur om door te geven aan toekomstige generaties. 

Marjolein

Draag bij aan de natuur.

Kies voor MDR Happy by Nature.

Meer weten?