Coaching

MDR Happy by Nature biedt outdoor life coaching gericht op persoonlijke transformatie. Ik help je graag op weg naar de beste versie van jezelf.

Wil je weten wat outdoor life coaching precies inhoudt en of het jou verder kan helpen? Ben je nieuwsgierig naar hoe je natuur kunt gebruiken om jouw levensvraagstukken te onderzoeken? En waarom buiten zijn in de natuur zo’n positief effect heeft?

Graag vertel ik je meer over wat ik als outdoor life coach voor je kan beteken. Lees hieronder meer informatie en aarzel niet om contact op te nemen voor een kennismaking.

Wat?

Bij outdoor life coaching wordt de omgeving gebruikt om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen, zoals: Wat maakt mij gelukkig? Wat wil ik bereiken in dit leven? Door het gelijktijdig lopen en praten zet je zowel je hoofd als je lichaam aan het werk. Je brengt letterlijk en figuurlijk beweging in jouw persoonlijke transformatieproces.

Waarom?

De natuur heeft een positief effect op lichaam en geest. Buiten kun je even helemaal los komen van dagelijkse beslommeringen en contact maken met wat echt belangrijk voor je is. Dat kan bijdragen aan het voorkomen en herstellen van stress en burn-out. De schoonheid van de natuur kan je ook nieuwe inspiratie, energie en kracht geven.

Voor wie?

Voor mensen die levensvragen hebben en er zelf even niet uitkomen. Die aan hun persoonlijke ontwikkeling en doelen willen werken. Die met een open blik naar zichzelf durven kijken en zich graag laten inspireren door de natuur. Voor hoogopgeleide professionals die veel in hun hoofd zitten en op een andere manier verbinding willen maken met zichzelf.


Ervaar de natuur in je eigen stad eens op een andere manier. Vindt uit waar en wanneer de coachingsessies plaatsvinden. Ontdek groene oases van rust midden in de drukke de stad.

Lees meer

De beste investering is in jezelf. Om coaching toegankelijk te maken hanteer gereduceerde tarieven voor particulieren en ZZP’ers. Soms kun je de kosten aftrekken of vergoed krijgen.

Lees meer

Wil jij je conditie te verbeteren? De stress uit je lijf lopen? Of heb je lange tijd niet gesport en hulp nodig om weer in beweging te komen? Dan is hardlooptherapie misschien iets voor jou.

Lees meer


Breng beweging in jouw transformatieproces!


Meer weten?