Blog

Word de beste versie van jezelf…

Graag inspireer ik je op dit blog met persoonlijke ervaringen en tips om de beste versie van jezelf te worden. Lees mee over geluk, gezondheid en persoonlijke groei. Leuk als je een reactie achterlaat! Heb je een vraag? Een tip of verzoek voor een onderwerp? Laat het me weten. Ik hoor graag van je!The new era of positive psychology

Times like this are an invitation to explore the factors that contribute to our happiness and well-being. Here are some lessons from the father of positive psychology, Martin Seligman. Do you live a pleasant life, a good life or a meaningful life?

Gardener’s high

Wist je dat er zoiets bestaat als een “gardener’s high”? Tuinieren is een wetenschappelijk bewezen manier om aan je fysieke en mentale welzijn te werken. In de VS en Japan wordt zogenaamde horticultural therapy ingezet voor behandeling van depressie en andere psychische klachten. In deze lastige tijden van corona en sociale onthouding raad ik iedereenMeer lezen over “Gardener’s high”

Naar buiten in tijden van #stayhome

In tijden van crisis zijn we geneigd de natuur op te zoeken. De natuur brengt ons troost, ontspanning en zingeving, maar is ook goed voor ons immuunsysteem. Tijdens een wandeling krijg je niet alleen beweging, frisse lucht en zonlicht (vitamine D!), maar kom je ook in aanraking met een microbiologische variëteit, waardoor je afweersysteem beterMeer lezen over “Naar buiten in tijden van #stayhome”

Ik wil meer weten over…

Categorieën

Archief


Mijn blog volgen?

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


Lees ook